Keyloop

Future-motive technology

Teknologiaratkaisut parempaan auton osto- ja omistamiskokemukseen.

AutoMaster

Dealer Management System (DMS)

 

Autoalan alustaratkaisu kaikkiin tarpeisiisi – tänään ja tulevaisuudessa. Tuomme yhteen eri järjestelmät, osastot ja toimipisteet ja mahdollistamme ensiluokkaisen auton osto- ja omistamiskokemuksen

 
 
 
 

Ratkaisumme:

 

Mahdollista saumaton asiakaskokemus integroiduilla autoalan ratkaisuillamme.


 
 

Connected Marketing

Toteuta houkuttelevia kampanjoita, hanki uusia sitoutuneita asiakkaita ja viesti asiakkaillesi monikanavaisesti ajantasaista asiakastietoa hyödyntäen.

 
 

Connected Sales

Keyloop AutoMasterin myyntiä tukevien ratkaisujen avulla sitoutat asiakkaasi ja tarjoat parhaan mahdollisen asiakaskokemuksen liikkeessäsi tai diginä.

 

Connected Workshop

Mahdollista korjaamosi digitaalinen asiakaspolku nettiajanvarauksesta mobiili check-in palveluun, huollon ajantasaiseen seurantaan, online maksamiseen ja asiakastyytyväisyyden mittaamiseen.

 
 

Connected Parts

Tehosta varaosien tilausprosessia ja optimoi varastonhallintaa kustannustehokkaiden ratkaisujemme avulla.

 

Connected Systems

Varmista tärkeiden taustaprosessien toimivuus kuten esimerkiksi maksaminen, dokumenttien hallinta ja arkistointi kustannustehokkaasti.

 
 
 

 

Keyloop Partner Program

Muokataan yhdessä autoalan tulevaisuutta! Luodaan uusia mahdollisuuksia ja ainutlaatuisia asiakaskokemuksia yhdistämällä osaamisemme yhdeksi innovatiiviseksi autoalan ekosysteemiksi.