Keyloop Dracar+ integrationer

Få adgang til endnu flere smarte funktioner og arbejdsredskaber gennem Dracar+ integrationer til 3. part produkter. Vi integrerer til en række brancheprodukter og har desuden en lang række at mærkeintegrationer, der alle hjælper til en bedre oplevelse for både medarbejdere og kunder.
 

Altid opdaterede integrationer
Altid opdaterede integrationer
Vores integrationer følger udviklingen i markedet og de krav og ønsker der kommer fra mærkerne. På den måde har du altid adgang til opdaterede løsninger, der letter dit daglige arbejde.
 
Opfyld mærkekravene
Opfyld mærkekravene
Dracar+ integrationer søger for, at du kan opfylde mærkekravene og arbejde effektivt og hurtigt.
 
Dealerbridge - kommunikationsplatform
Dealerbridge - kommunikationsplatform
Del hurtigt og sikkert oplysninger med producenter, bilforhandlere, partnere og kunder.
Dracar+ integrationer
Keyloop tilbyder integrationer til langt de fleste mærker. Samtidigt har vi integrationer til flere spændende 3. parts løsninger.
 .
Dealerbridge
Dealerbridge
Dealerbridge er et kommunikationsmodul der er fuldt integreret med Dracar+. Dealerbridge er forbindelsesleddet mellem din virksomhed og alle dine partnere og dermed afgørende for en effektiv drift. Læs mere om Dealerbridge
Contact
Contact
Contact er den komplette CRM-løsningen for norske bilforhandlere. Løsningen gir støøte for salgsaktiviteter. Fra generering av leads til organisering av daglige aktiviteter som prøvekjøringer, oppfølginger og kampanjer. Contact er integreret med Dracar+ og hjælper dig med at effektivisere dit salgsarbejde og samtidig formindske administrationstiden.

 
Værkstedsplanlægning (Carsoft)
Værkstedsplanlægning (Carsoft)
Værkstedsplanlægning (Carsoft) er integreret til Dracar+ hvilket betyder, at du automatisk overfører ordrer og tidsstemplinger. Carsoft er grafisk opbygget for nemt og overskueligt overblik  og systemet giver dig et hav af muligheder. Integrationen til Dracar+ sikrer, at du altid arbejder ud fra de rigtige data, der altid er fuldt opdaterede. 
Superservice Menus
Superservice Menus
Med en integration mellem Superservice Menus og Dracar+ hentes hele ordren direkte over i Dracar+ med en enkelt klik. En værkstedsordre kan startes både i Dracar+ og i Superservice Menus. Integrationen sørger herefter for at hente samtlige informationer over i det andet andet program. Det sparer rigtigt meget tid og er en stor hjælp på værkstedet.
EHF
EHF
Med vår integrerte løsning til InExchange kan du sende fakturaer til kunder som krever EHF faktura og du kan motta fakturaer i EHF format fra dine leverandører.
Eniro
Eniro
Med CDK Globals integrasjon til Eniro blir det langt enklere å opprette og vedlikeholde kundedata i Dracar+ og dermed sikre at adresse- og kontaktinformasjon alltid er korrekte og oppdatert.
 
Meca webshop
Meca webshop
Når man har en bil på verkstedet hvor det skal benyttes reservedeler,(funksjon 1120 og 1100), så kan man via integrasjonen innhente opplysninger om bilen til MECA webshop. Og dermed slipper man for den manuelle prosessen med å logge seg inn på MECA webshop, og deretter manuelt inntaste bilens registreringsnummer.